Over

Hoi! ik ben Christan

In 2016 begon ik CH Film- en Mediaproducties - destijds ‘Gunst Films’ - om van mijn hobby mijn werk te maken en videoproducties te maken voor bedrijven en particulieren. Sindsdien heb ik talloze kleine en grote producties mogen maken waarbij ik filmde, regisseerde, interviewde, scripts schreef en concepten uitdacht in samenspraak met klanten.

In 2017 begon ik met een opleiding journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe ik een verhaal zo efficiënt mogelijk vormgeef als audiovisuele of tekstuele productie. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik op een directe en respectvolle manier mensen kan benaderen om feiten en informatie boven tafel te halen.

Door mijn opleiding zijn mijn werkzaamheden meer gaan inhouden dan alleen videoproducties voor bedrijven en particulieren. Mijn producties kunnen nu ook een journalistiek oogmerk hebben en beperken zich niet meer alleen tot beeld en geluid: een geschreven tekst behoort nu ook tot de mogelijkheden.

Na een paar jaar heb ik de naam van mijn bedrijf veranderd van ‘Gunst Films’ naar ‘CH Producties’. Hoewel de ‘Gunst’ nog steeds onverminderd deel uitmaakt van mijn onderneming, communiceert de nieuwe naam beter waar mijn onderneming voor staat: film- en mediaproducties gemaakt door Christan Hakkert.

Merken waar ik graag mee samenwerk

Zet me aan het werk